Tekniikkavalmennus

tekniikka_edited.jpg

Tekniikkavalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat tehostaa harjoitteluasi hiomalla liikkeiden suoritustekniikat mahdollisimman tehokkaiksi ja luonnollisesti myös turvallisiksi. Hiomme haluamiesi lihasryhmien tai liikkeiden tekniikat mahdollisimman tehokkaiksi anatomisten ja biomekaanisten perusteiden pohjalta - käyttäen luonnollisesti apuna myös vankkaa käytännön kokemusta sekä kuntosaliharjoittelusta että asiakasohjauksista salilla.

 

Tehokkaat suoritustekniikat tarkoittavat mielestämme sitä, että liikkeissä pystytään käyttämään myös riittävän suurta mekaanista kuormaa. Siksi emme valmennuksissamme pyri etsimään mahdollisimman hankalilta tuntuvia liikeratoja, jotka tuntuvat mahdollisimman ikävältä lihaksissa. Pyrimme siihen, että suoritustekniikat hiotaan sellaisiksi, missä lihasmassan ja lihasvoiman kehittäminen on optimaalisinta.

Tekniikkavalmennuksista oppia voivat ammentaa niin saliharrastuksensa alussa olevat harjoittelijat kuin kokeneetkin saliharrastajat - varsinkin hypertrofiaa tavoittelevat harrastajat. Mikäli suoritustekniikkasi ovat mielestäsi jo kunnossa, voit aina myös tulla testaamaan jotakin kovempaa harjoitusta kanssamme, jossa haetaan suorituskykysi rajoja.

 

PT-ohjauksia pystymme järjestämään sopimuksen mukaan Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Eurassa. Voimme tehdä valmennuksia sopimuksen mukaan juuri sinun salillasi, mikäli salillasi on mahdollista ohjata ulkopuolisena Personal Trainerina. Tekniikkavalmennuksen hintaan sisältyy valmentajan salimaksu, mutta ei asiakkaan salimaksua. Yhden valmennuskerran kesto on 80 min. Huolehdithan alkulämmittelystäsi ennen valmennuksen alkamista, jotta pystymme käyttämään koko ajan tehokkaasti hyödyksemme.

Hinnat:

1 krt / 80 €

3 krt / 225 €

5 krt / 350 €

10 krt / 650 €

Ota yhteyttä, ja kysy tarjousta pari- sekä ryhmävalmennuksistamme esimerkiksi omalle kuntosalillesi.

Kun olet tilannut tekniikkavalmennuksen, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostitse, jonka välityksellä sovimme ajan ja paikan valmennukselle sekä valmennuksessa läpikäytävät lihasryhmät tai liikkeet valintasi mukaisesti.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Koronasta johtuvat esteet osallistua valmennukseen (karanteeni, salien sulkeminen yms.) korvataan sinulle. Lue lisää.