top of page

Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

TREENI- JA RUOKAOHJELMA

OVERALL.JPG

Yksilöllinen Treeniohjelma

Yksilöllinen treeniohjelma suunnitellaan palvelemaan mahdollisimman hyvin asiakkaan tavoitteita/toiveita. Yksilöllinen treeniohjelma voidaan luoda esimerkiksi kuntokuvien perusteella, jolloin pystytään kohdistamaan harjoittelua erityisesti niille lihasryhmille, joissa on eniten kehitettävää fitnesslajien lajikriteerien mukaisesti, jotta saadaan fysiikasta kaikki irti. Treeniohjelma voidaan toisaalta tehdä myös palvelemaan tiettyjä voimatavoitteita, kuten esimerkiksi jalkakyykyn, penkkipunnerruksen tai maastanoston ykkösmaksimia tai muita voimatavoitteita.

Treeniohjelma tehdään alkuhaastattelun ja vanhojen treenitottumusten selvittämisen perusteella, jotta treeniohjelma palvelee mahdollisimman hyvin yksilön tavoitteita, resurssit huomioon ottaen. Toivottavaa olisi, että pystyisit lähettämään valmentajalle videon käytettävissä olevista välineistä sinun kotisaliltasi, jotta valmentaja voi valita parhaat liikkeet ohjelmaan käytettävissä olevasta laitteistosta.

Treeniohjelma sisältää yksinkertaisen ohjelmointimallin sekä ohjeistuksen siihen 12 viikolle. Treeniohjelman ostaessasi saat myös käyttöösi Step2Fit-valmennusalustan kolmeksi kalenterikuukaudeksi, jossa on lyhyet mutta informatiiviset liikevideot kaikista ohjelman liikkeistä sekä erittäin kätevä harjoitusten seuranta-/kirjanpito-ominaisuus. Voit ostaa valmennusalustan käyttöösi pidemmäksikin aikaa, jolloin se maksaa 15 €/kk. Tällöin valmentaja voi tehdä treeniohjelmaasi tarvittaessa myös yksittäisiä liikevaihtoja toivomuksestasi.

Mikäli haluat, että treeniohjelman progressiomallia tai muuta treeniohjelmasta käydään tarkemmin läpi, voit varata itsellesi etäkonsultaation, joka maksaa 1 €/min + ALV 24 %.

Yksilöllisen treeniohjelman hinta on 150 € (sis. ALV 24 %).

Yksilöllinen Ravinto-ohjelma

 

Yksilöllinen ravinto-ohjelma laaditaan tukemaan tavoitteitasi, kuten esimerkiksi rasvanpolttoa tai  mahdollisimman puhdasta lihasmassan kasvatusta ilman liiallista rasvamassan keruuta. Ravinto-ohjelmat sisältävät useita ateriavaihtoehtoja jokaisella aterialle. Ravinto-ohjelmaan sisältyy energiamäärän korjaus tarvittaessa kahden ensimmäisen kalenterikuukauden aikana.

Yksilöllinen ravinto-ohjelma laaditaan esitietojesi (ikä, pituus, paino, rasvaprosentti, työnkuva, askelmäärä ja harrastamasi liikunta) perusteella. Mikäli haluat, että yksilöllinen ravinto-ohjelman perustana käytetään valmentajan laskemaa ruokapäiväkirjadataa (3 edustavalta päivältä) ravinto-ohjelman hintaan lisätään 60 €.

Mikäli haluat, että täyttämäsi ruokapäiväkirja tai jokin muu osio ravinto-ohjelmasta käydään yksilöllisesti läpi, voidaan nämä käsitellä etätapaamisessa, joka maksaa 1 €/min + ALV 24 %.

 

Ravinto-ohjelman ostaessasi saat myös käyttöösi Step2Fit-mobiilivalmennusalustan kahdeksi kalenterikuukaudeksi, jolloin ohjelmasi on kätevästi koko ajan käsiesi ulottuvilla. Alustalla voit seurata myös painosi sekä ympärysmittojesi kehittymistä. Voit ostaa valmennusalustan käyttöösi pidemmäksikin aikaa, jolloin se maksaa 15 €/kk. Tällöin valmentaja voi tehdä ravinto-ohjelmasi energiamäärään muutoksia tarpeen mukaan kerran kuukaudessa.

Yksilöllisen ravinto-ohjelman hinta on 120 € (tai 180 € ruokapäiväkirja-analyysin kanssa) (sis. ALV 24 %).

Tilaus

Mikäli haluat ostaa itsellesi treeni- tai ravinto-ohjelma, laita viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@ngphysique.com, ja ilmoita haluamistasi palveluista.

Olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä viestistäsi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita meille sähköpostia (info@ngphysique.com), ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Kaikista yksilöllisistä ohjelmista vastaa Jeve Ojala.

bottom of page