top of page

Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

Premium-yksilöVALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus

Premium-valmennus räätälöidään yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Premium-valmennuksen perustana on aina ns. etävalmennus, joka sisältää:

 

 • Harjoitusohjelmat, jotka sopivat parhaalla mahdollisella tavalla fysiikkaasi kehittämiseen ja tavoitteitasi tukemaan

  • Harjoitusohjelman jokaisesta liikkeestä on valmennusalustalla lyhyt opastusvideo, jossa kerrotaan liikkeen tärkeimmät suoritustekniikat. Esim. takakyykky tangolla

 • Harjoittelun ohjelmointi - valmentajasi määrittää sinulle jokaiseen treeniin tavoitteen kirjaamiesi treenitulosten perusteella. Sinun ei siis tarvitse itse miettiä, mikä on sopiva kuorman tai toistojen lisäys seuraavaan treeniin, vaan valmentaja tekee sen puolestasi.

  • Merkkaat kaikki treenisi helppokäyttöiseen ja valmennuksen ajan ilmaiseen valmennusalustaan (Step2Fit). Alustalla on treeniohjelmasi, treenipäiväkirja, seuraavan treenin tavoitteesi, mittausten (paino & ympärysmitat) seuranta yms.​​

 • Ravinto-ohjelma ja sen päivitys

  • Ravinto-ohjelmasi on helppokäyttöisessä Step2Fit-sovelluksessa aina mukanasi

  • Ravinto-ohjelma luodaan yksilöllisesti 1-3 päivän ruokapäiväkirja-analyysin tai jo tiedossa olevan syömisen energiamäärän tai laskennallisen energiankulutuksen pohjalta

   • ​Ruokavalio sisältää aina useita herkullisia ja terveellisiä ateriavaihtoehtoja

  • ​​​​Ohjelman päivitys painon- ja ympärysmittojen seurannan (sekä kehityskuvien) perusteella​​

 • Aktiivinen yhteydenpito​

  • Yhteydenpito mieluiten Whatsapp-viestein. Mahdollista myös tekstiviestein, puhelimitse, valmennusalustan viestien kautta tai sähköpostitse. Viesteihisi pyritään vastaamaan ilman viivettä, mutta aina viimeistään kahden arkipäivän sisällä (kiireettömät viestit)​​​

  • Yhteydenpidon määrä riippuu paljon asiakkaan omasta aktiivisuudesta, mutta koska valmentaja on perillä jatkuvasti asiakkaan harjoittelusta, on valmentajalla matala kynnys olla yhteydessä asiakkaaseen - varsinkin, mikäli harjoittelu ei etene toivotun kaltaisesti​

Etävalmennuksen hinta on 160 €/kk (sis. alv 24 %). Laskutus lähtökohtaisesti kerran kuukaudessa. Minimisitoutumisaika on 3 kk.

 

Etävalmennuksen hinta ilman ravitsemusvalmennusta on 140 €/kk (sis. alv 24 %).

Mikäli haluat valmennukseen sisältyvän saliohjauksia (~90 min) tai poseerausohjauksia (~60 min), on niitä mahdollista lisätä tarpeen mukaan valmennuspakettiisi seuraavan hinnaston mukaisesti:

Saliohjaukset:

 • 1 krt = 70 € / krt (normaalihinta 80 €)​​

 • 6 krt = 65 € / krt

 • 12 krt = 60 € / krt

Poseerausohjaukset:

 • 1 krt = 55 € / krt (normaalihinta 65 €)

 • 3 krt tai enemmän = 50 € / krt

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv. 24 %).

Ohjaukset toteutetaan lähtökohtaisesti Kauttualla. Mikäli ohjaukset järjestetään muulla paikkakunnalla, sovitaan tämän lisäksi erikseen asiakkaan kanssa korvauksesta, joka aiheutuu valmentajan matkustuskustannuksista sekä valmentajan salimaksusta.

Fitnesskilpailuihin tähtäävä valmennus maksaa muulloin kuin kisakaudella normaalin valmennushinnaston mukaisesti. Kilpailuvuonna valmennusmaksuihin lisätään 300 € vastaava summa (esim. 25 € / kk vuoden ajalta). Tällä lisämaksulla katetaan kulut, jotka tiimille kisaamisesta aiheutuu: tiimimaksu, matkakulut kisapaikoille ja majoitukset yms. Tiimimme on Suomen Fitnessurheilu Ry:n virallinen tiimi ja valmentajana toimii 1-tason virallinen valmentaja. Kilpailuvalmennukseen sisältyy huolto kotimaan kilpailuissa sekä jatkuva tuki kilpailuviikon aikana. 

 

Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus valmennukseen. Hakemukseen olisi hyvä sisällyttää perustiedot itsestäsi, lyhyt kuvaus arjestasi, harjoitustaustaasi, tavoitteittasi, mahdollisista ravitsemukseen liittyvistä allergioista/rajoituksista ja liikerajoituksista/vammoista. Lisäksi mikäli haet kisavalmennukseen, olisi toivottavaa, että liität mukaan myös jonkilaisia kuntokuvia itsestäsi.

Hakemuksen perusteella, voimme edetä ilmaiseen konsultaatioon, jossa käsittelemme tarkemmin tilannettasi. Näin saat myös itse tilaisuuden kartoittaa paremmin, olisinko sopiva valmentaja sinulle.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita meille sähköpostia (info@ngphysique.com), ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Kaikista henkilökohtaisista valmennuksista vastaa Jeve Ojala.

bottom of page