top of page

Poseerausvalmennus

Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

Poseerausvalmennus on suunnattu sinulle, joka suunnittelet kilpailevasi Classic Bodybuildingissa, Classic Physiquessa tai Body Fitnessissä. Hiomme poseeraukset sinun rakenteellesi ja vahvuuksillesi sopiviksi. Autamme sinua vapaaohjelman tai I-kävelyn suunnittelussa, jotta osaat sisällyttää parhaat asentosi ja poseerauksesi ohjelmaan mukaan. Emme kuitenkaan tee kokonaisia koreografioita musiikin mukaan suunniteltuna - vaan pääpaino poseerausvalmennuksessa on asentojen, siirtymien ja lavakäyttäytymisen opastuksessa.

 

Vahvuutemme poseerausvalmennuksessa eivät löydy korkokenkäkävelyn ja naisellisten siirtymien opastamisessa, joten hakeuduthan tällaista apua tarvitessasi osaavampiin käsiin. Kuitenkin perusposeerausten ja -siirtymien opastamisesta meillä on tuloksekasta kokemusta myös naisten Body Fitness -lajista. Myös muissa kuin yllä olevissa lajeissa pääset ohjauksessamme kiinni lajin perusteisiin, mutta suosittelemme silti muille kuin omille fitnessvalmennettavillemme muita poseerausvalmentajia, jotka hallitsevat paremmin esimerkiksi Bikini Fitnessin lavasuorituksen.

Poseerausvalmennuksia pystymme järjestämään sopimuksen mukaan Jyväskylässä, Turussa ja Eurassa.

Yhden valmennuskerran kesto on 60 minuuttia.

Hinnat:

1krt/65€

3krt/170€

5krt/250€

Kun olet tilannut poseerausvalmennuksen, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostitse, jonka välityksellä sovimme ajan ja paikan valmennukselle.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

bottom of page