top of page

Jeve Ojala, Vastuuvalmentaja

JeveNGP4_edited.jpg
 • Liikuntatieteiden kandidaatti, liikuntabiologia, Jyväskylän yliopisto 

 • Liikuntafysiologian maisteriopiskelija (valmistuminen keväällä 2024), Jyväskylän yliopisto 

 • Auktorisoitu Academic Personal Trainer, Jyväskylän yliopisto & Trainer4You 

 • Urheiluravitsemuksen perusopinnot, Itä-Suomen avoin yliopisto 

 • Fitnessvalmentaja, 1-taso, Suomen Fitnessurheilu ry 

 • Liikunnanohjauksen peruskurssi, Eerikkilän Urheiluopisto

 • Kilpailumenestys klassisessa kehonrakennuksessa (CBB):

  • 2021: PM-1, SM-1 + overall, 2x Elite Pro -kortti, 2x ACE-2, MM-4​

  • 2014: Nuorten EM-1 & SM-1

  • 2012: Nuorten SM-1 & EM-4

Ennen aloittamistani liikuntatieteiden korkeakouluopinnoissa (2017), minulla oli yhdeksän vuoden tavoitteellinen kuntosaliharjoittelutausta sekä viiden vuoden valmennuskokemus niin kilpaurheilijoiden kuin kuntosaliharrastajienkin valmentamisesta. Olin tuona aikana saavuttanut henkilökohtaisissa kilpailuissa, itse itseäni valmentaen, kaksi nuorten Suomen mestaruutta ja Euroopan mestaruuden klassisessa kehonrakennuksessa sekä joitakin himmeämpiä mitaleja yleisen sarjan SM- ja PM-kisoissa. Valmennettavani olivat myös saavuttaneet muutamia SM-mitaleja (kaksi kultaa & hopea) sekä arvokisafinaalipaikkoja.

Liikuntafysiologian opintojeni aikana olen päässyt syventämään tietojani muun muassa ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja biomekaniikasta, harjoittelun ohjelmoinnista sekä liikuntaravitsemuksesta. Tätä syventävää tietoa olen jatkuvasti peilannut käytännön kokemuksiini kriittisesti tietoa arvioiden ja sovellutuksia käytäntöön miettien. Kriittinen ajattelu onkin yksi tärkeimmistä asioista, joita yliopisto-opinnoissa painotetaan. Näyttöön perustuva valmennus ei ole pelkästään tieteellisten artikkelien lukemista ja yksittäisen tutkimustiedon referointia asiakkaalle - vaan valmentaja tutustuu ensin perusteellisesti kokonaistutkimusnäyttöön ja tutkimusmenetelmiin sekä arvioi käytettyjen menetelmien sovellettavuutta​ käytäntöön käytännön kokemustensa kautta, ja tekee päätöksensä näiden tekijöiden perusteella - ottaen huomioon valmennettavan toiveet sekä resurssit.

Valmentajana olen intohimoinen sekä vaativa, mutta otan myös huomioon sen, että suurimmalle osalle tavoitteellisistakin harrastajista liikunta on vain tärkeä harrastus, jonka lisäksi elämässä on muitakin kuormittavia tekijöitä, kuten opiskelut, työt, perhe-elämä yms. Olen oikea valmentaja sinulle, mikäli haluat harrastaa liikuntaa tavoitteellisesti (ei välttämättä kilpailumielessä) ja tehdä töitä tosissaan tavoitteidesi eteen. Liikunnan ilon säilyttäminen on tärkeää valmennuksissani, joten jokaista asiaa ei ole tarpeen optimoida täydelliseksi, mikäli et niin välttämättä tahdo. Saat minulta juuri sen verran kuin haluat.

Laita hakemuksesi valmennukseen info@ngphysique.com.

Jeve

bottom of page