Naisten verkkovalmennukset tulossa syksyllä 2022.

12 weekS NUTRITION

Verkkovalmennuksissamme olemme yhdistäneet vankan kokemuksen ja tieteellisen näytön tavoitellessamme mahdollisimman laadukasta verkkovalmennusta. Verkkovalmennuksien sisältö on erittäin kattava ja olemmekin rakentaneet valmennukset siten, että ne sopivat ihan kaikille lähtötasosta ja treenitaustasta riippumatta.

 

Sovellamme valmennuksissamme metodeja, jotka ovat siivittäneet muun muassa klassisen kehonrakennuksen Suomen mestaruuksiin sekä kansainväliseen menestymiseen. Kaikki käyttämämme menetelmät pohjautuvat myös vuosien työn tuomaan tieteelliseen näkemykseen erityisesti liikuntabiologiasta (JYU) ja urheiluravitsemuksesta (UEF).

12 weeks nutrition -ravinto-ohjelma on tarkoitettu sinulle, mikäli haluat pudottaa tai lisätä painoasi tai opetella syömään oikeita määriä terveyttä edistävää ruokaa. Ravinto-ohjelmissa kaikki ruokamäärät ovat grammantarkkoja, mutta ohjeistuksessa kerromme, kuinka voit opetella eroon ruokavaa'an käytöstä ja opetella mittaamaan ruokiasi silmämääräisesti. Ohjeistuksessa kerromme lisää muun muassa joustavasta syömiskäyttämisestä, jota voit hyödyntää osana ravinto-ohjelmaasi. Ravitsemusvalmennuksesta poiketen ravinto-ohjelmat ovat ns. kylmiä ohjelmia, eikä niissä ole yksilöllistä opastusta.

Monipuoliset ateriavaihtoehdot kaikkiin tavoitteisiin

Valitsemme esitietojesi ja tavoitteidesi perusteella sinulle sopivan energiamäärän. Tarvittaessa voit vaihtaa ravinto-ohjelman energiamäärän kerran valmennuksen aikana. Ravinto-ohjelmassa on aamupalalla, välipalalla ja iltapalalla 9 erilaista ateriavaihtoehtoa. Lounaalla ja päivällisellä on 5 erilaista ateriavaihtoehtoa, joista saa liha ja lisukevaihtoehtoja muokkaamalla koostettua yhteensä yli 20 erilaista ateriaa.

Ravintolisät

Ravinto-ohjelma ei sisällä lainkaan ravintolisiä (pl. heraproteiini joissakin vaihtoehdoissa lisäproteiinin lähteenä). Mikäli sinulla on käytössä ravintolisiä, ja haluat käyttää niitä valmennuksemme aikana, huomioimme ne valitessamme sinulle sopivaa ravinto-ohjelmaa. Kirjaa käyttämäsi ravintolisät ja niiden määrät tilatessasi valmennusta kaupassamme.

Ohjelmat ja seuranta kätevästi mobiilisovelluksessa

Ravinto-ohjelma vaihtoehtoineen löytyy kätevästi Step2Fit-mobiilisovelluksesta, joka on ilmainen valmennukseen osallistuville. Sovelluksessa pystyt myös merkkaamaan aamupainoasi ja tallentamaan muistiin ympärysmittojasi.

Mitä seuraavaksi

Valmennuksen tilaaminen ja aloittaminen

Kun olet ostanut kaupastamme verkkovalmennuksen haluamallasi treeniohjelmalla ja täyttänyt pyytämämme esitiedot ravinto-ohjelmaa varten, luomme sinulle Step2Fit -valmennustyökaluun profiilin tilaamallasi sisällöllä. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä seuraavan kahden arkipäivän kuluessa sähköpostilla ja laitamme sinulle kattavat ohjeet valmennuksen toteuttamisesta.

 

Valmennus alkaa sinä päivänä, kun lähetämme sinulle käyttöoikeudet Step2Fittiin. Käyttöoikeutesi kestää 14 viikkoa, joten sinulla on kaksi ylimääräistä viikkoa aikaa käyttää valmennuksen sisältöjä. Mikäli haluat aloittaa valmennuksen myöhemmin tai haluat antaa valmennuksen esimerkiksi lahjaksi, lisää kaupan avoimiin tekstikenttiin tietoa tästä. Olemme sinuun tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ennen kuin varsinainen valmennus alkaa.

Muuta huomioitavaa

Mikäli olet alle 16-vuotias ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Pyydämme sinulta lisätietoja mm. harjoitustaustasi ja haluamme sinulta vanhempien suostumuksen, jotta voit osallistua valmennukseen.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Hinta ravinto-ohjelmalle on 89€, klikkaa itsesi alla olevasta linkistä kauppaan ja tilaa!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021