top of page

Aloita Basic, Training ja Diet -valmennukset jo tänään!

Seuraava Pro -valmennusten startti loppukesästä 2023.

next generation physique - basic

saisiko sulle olla 5 kiloa lisää lihasta?

Tämän valmennuksen treeniohjelmat, tekniiikkavinkit ja ravitsemukselliset valinnat perustuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön (Jyväskylän yliopisto & Itä-Suomen avoin yliopisto) ja yli 10 v käytännön kokemukseen niin urheilijana kuin valmentajana.

 

Tämä valmennus sopii sinulle, mikäli haluat aloittaa projektisi kohti lihaksikkaampaa ja voimakkaampaa sinua omaan tahtiisi ja ilman valmentajaa vastaamassa mahdollisiin kysymyksiisi. Toisaalta, miksi odottaa seuraavaa ryhmästarttia, kun voit aloittaa lihatalkoot heti. Ja onneksi kattavasta infopaketistamme löydät todennäköisesti vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

NGPhysique Basic

Valmennuksen sisältö

Treeniohjelma

Tässä valmennuksessa treeniohjelma ei ole kaikille samanlainen, vaan pääset valitsemaan itsellesi mieluisen treeniohjelman 10 vaihtoehdosta. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta on lopulta helppoa, sillä sinun tarvitsee kiinnittää huomiota valintaa tehdessäsi kahteen asiaan:

1) Haluatko ohjelmaasi mukaan kyykkyä, penkkipunnerrusta ja maastavetoa?

  • Miehillä on valittavana kaksi treeniohjelman suuntausta eli joko "powerbuilding" tai "bodybuilding". Olennaisin ero ohjelmien välillä on se, että powerbuilding-ohjelmissa keskitytään lihasmassan kasvattamisen lisäksi myös kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon kehittämiseen 3-10 toiston sarjoilla. Bodybuilding-ohjelmissa ei taas näitä perinteisiä voimanostoliikkeitä ole ohjelmissa ollenkaan - niiden variaatioita sen sijaan on. Lisäksi bodybuilding-ohjelmiin on valittu ensisijaiseksi liikevaihtoehdoiksi pääsääntöisesti tuettuja liikevariaatioita (esim. pystypunnerrus tangolla --> pystypunnerrus laitteessa & leuanveto --> ylätalja).

 

 

2) Kuinka monta kertaa viikossa harjoittelet?

 

Ohjelmat on suunniteltu 2-5 kertaa viikossa treenaamiseen. Valitse ohjelma itsellesi sen mukaan, kuinka montaa kertaa viikossa haluat harjoitella. Alla on esitelty kaikki vaihtoehdot.

2 treeniä viikossa

 

  • 1+1 (kaksi erilaista koko kropan treeniä)

 

3 treeniä viikossa

 

  • 1+1+1 (kolme erilaista koko kropan treeniä)

  • 1+2 (koko kroppa + alakroppa ja yläkroppa)

 

4 treeniä viikossa

 

  • 2+2 (kaksi erilaista alakropan ja yläkropan treeniä)

 

5 treeniä viikossa (yläkroppaa painottava treeniohjelma)

 

  • 2+3 (alakroppa + yläkroppa & push + pull + legs)

 

Joustava liikevalikoima

Kaikissa treeniohjelmissa on jokaiselle liikkeelle keskimäärin kaksi korvaavaa, yhtä hyvää, liikevaihtoehtoa. Näin voit valita itsellesi ja salin varusteluun sopivimman liikkeen.

Video-opastukset kaikkiin liikkeisiin

Videoissa näytetään liikkeiden esimerkkitekniikat sekä niissä on selostettu liikkeiden tärkeimmät suoritustekniset seikat ja muut huomioitavat asiat. Videot kestävät keskimäärin alle minuutin, joten voit katsella niitä hyvin jopa sarjapalautusten aikana. Jopa kokeneet treenaajat ovat palautteeen mukaan saaneet tekniikkavideoilta paljon uutta oppia.

Progressiivinen ohjelmointi

Ohjelmissamme käytetään helposti sisäistettävää progressiomallia, joka sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Myös kevennysviikot on otettu huomioon ohjelmoinnissa, ja sinulle esitellään 4 vaihtoehtoista tapaa suorittaa kevennys. Sinulla on siis hyvin selkeät raamit, jonka mukaan etenet koko 12 viikon valmennuksen ajan.

Monipuoliset ateriavaihtoehdot kaikkiin tavoitteisiin

Valitsemme sinulle sopivan ravinto-ohjelman yksilöllisesti esitietojesi ja tavoitteesi perusteella. Tarvittaessa voit vaihtaa ravinto-ohjelmaa kerran valmennuksen aikana. Ravinto-ohjelmassa on aamupalalla, välipalalla ja iltapalalla 9 erilaista ateriavaihtoehtoa. Lounaalla ja päivällisellä on 5 erilaista ateriavaihtoehtoa, joista saa liha ja lisukevaihtoehtoja muokkaamalla koostettua yhteensä yli 20 erilaista ateriaa.

 

Ohjelmat ja seuranta kätevästi mobiilisovelluksessa

Kaikki valmennukseen liittyvä materiaali löytyy kätevästi Step2Fit-mobiilisovelluksesta, joka on ilmainen valmennukseen osallistuville. Tästä sovelluksesta tulet pitämään yhtä paljon kuin valmennuksesta! Valmennuksen jälkeen tarjoammekin sinulle mahdollisuuden jatkaa sen käyttöä kuukausimaksulla.

Mahdollisuus ostaa PT-ohjauksia hintaan 70€/krt

Tämän valmennuksen aikana saat 10 euron alennuksen saliohjauksista, mikäli koet tarvetta ammattilaisen ohjaamalle treenille. Treenit järjestetään sopimuksen mukaan Kauttualla, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa.

Mitä seuraavaksi

 

Valmennuksen tilaaminen ja aloittaminen

Kun olet ostanut kaupastamme verkkovalmennuksen haluamallasi treeniohjelmalla ja täyttänyt pyytämämme esitiedot ravinto-ohjelmaa varten, luomme sinulle Step2Fit -valmennustyökaluun profiilin tilaamallasi sisällöllä. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä sähköpostilla ja laitamme sinulle kattavat ohjeet valmennuksen toteuttamisesta.

 

Valmennus alkaa BASIC-valmennuksissa lähtökohtaisesti seuraavana päivänä tilauksestasi. Käyttöoikeutesi Step2Fit-apissa kestää neljä kuukautta. Mikäli haluat aloittaa valmennuksen myöhemmin tai haluat antaa valmennuksen esimerkiksi lahjaksi, lisää kaupan avoimeen tekstikenttään tietoa tästä. Olemme sinuun tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ennen kuin varsinainen valmennus alkaa.

Muuta huomioitavaa

Mikäli olet alle 16-vuotias, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ennen kuin tilaat valmennuksen. Haluamme varmistuksen siitä, että valmennus varmasti sopii elämäntilanteeseesi, ja sinulla on vanhempiesi hyväksyntä valmennuksen aloittamiseksi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Ovh. valmennukselle on 129€, klikkaa itsesi kauppaan ja tilaa!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Vimmolantie 4 as. 3

27800, Säkylä

info@ngphysique.com

0409621150

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021

bottom of page