top of page

Next Generation Physique Oy on kahden liikuntabiologin perustama, henkilökohtaiseen valmennukseen keskittyvä, yritys. Toiminnassamme yhdistämme liikunta-alan korkeakoulutuksessa kerrytetyn tieteellisen tutkimusnäytön käytännön kokemukseemme sekä valmentajina että urheilijoina. Monesti valmentajan työ on eräänlaista ongelmien ratkaisua, joiden ratkaisemiseen tieteellinen tieto ja käytännön kokemus antavat erittäin hyvät työkalut. Jalkautamme siis tiedettä käytäntöön ymmärrettävässä ja tehokkaassa muodossa, minkä tarkoituksena on aina saada parempia tuloksia aikaan valmennettavilla, eikä hifistellä vain hifistelyn vuoksi.

Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta kuntosaliharjoittelusta, kehonmuokkauksesta, painonpudotuksesta ja suorituskyvyn optimoinnista kiinnostuneille henkilöille, jotka arvostavat akateemista koulutusta ja vankkaa käytännön kokemusta. Olemme pitkän työskentelyn jälkeen lisänneet valikoimiimme myös verkkovalmennukset, joissa tuomme helposti kaikkien saataville osaamisemme. Lue lisää yksilövalmennuksistamme täältä ja verkkovalmennuksista täältä.

Teemme valmennusohjauksia sopimuksen mukaan Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Kauttualla. Voimme tehdä ohjauksia sopimuksen mukaan juuri sinun salillasi, mikäli salillasi on mahdollista ohjata ulkopuolisena Personal Trainerina. PT-ohjausten hintaan sisältyy valmentajan salimaksu, mutta ei asiakkaan salimaksua.

 

Käytämme ohjauksiimme muun muassa seuraavia kuntosaleja: Monitoimitalo Jyväskylässä, WFC Tampereella, OleFit Saippuacenter Turussa ja Sportman Trackhouse/Step2Gym Kauttualla.

Next Generation Physique

Valmentaja

Next Generation Physique logo
Jeve Ojala valmentajaesittely
bottom of page