top of page

Loppuunmyynti! Kaikki verkkovalmennukset 20% alennuksella.

Aloita Basic, Training tai Diet -valmennus jo tänään!

Pro-valmennus ei ole enää saatavilla.

Female fitness figure - pro

millaista tulosta tekisitkään ammattilaisen avulla?

Tämän valmennuksen treeniohjelmat, tekniiikkavinkit ja ravitsemukselliset valinnat perustuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön (Jyväskylän yliopisto & Itä-Suomen avoin yliopisto) ja yli 10 v käytännön kokemukseen niin urheilijana (mm. 3x SM-1 ja EM-1) kuin valmentajana (mm. Bikini ja Body Fitnessin Suomen mestaruudet). 

 

Tässä valmennuksessa pääset panostamaan harjoittelussasi naisille keskimäärin tärkeimpiin lihasryhmiin eli pakaroihin, olkapäihin, selkään sekä reisilihaksiin. Saat yksilöllisesti valitun monipuolisen ravinto-ohjelman tavoitteitasi tukien. Lisäksi tässä valmennuksessa saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi sekä muun ryhmän tuen ryhmächatissa. 

Valmennuksen sisältö

 

Ryhmächat

Valmentaja on valmennukseen osallistuvien tukena koko 12 viikon valmennuksen ajan. Voit kysellä valmennuksen aikana mieltä askarruttavista asioista, ja saat valmentajaltasi vastauksen. Lisäksi ryhmächatissa on mahdollisuus kommunikointiin muiden valmennukseen osallistuvien kanssa. Viestintämahdollisuus on ainoastaan PRO-valmennuksessa.

Treeniohjelma

Tässä valmennuksessa treeniohjelma ei ole kaikille samanlainen, vaan pääset valitsemaan itsellesi mieluisen treeniohjelman 10 vaihtoehdosta. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta on lopulta helppoa, sillä sinun tarvitsee kiinnittää huomiota valintaa tehdessäsi kahteen asiaan:

1) Haluatko ohjelmaasi mukaan kyykkyä, penkkipunnerrusta ja maastavetoa?

 

  • Naisten fysiikan kehittämisessä penkkipunnerrus (rintalihakset) ei ole kärkipäässä prioriteettilistalla, joten sitä ei ole automaattisesti laitettu mukaan Female Fitness Figure ohjelmiin. Jos kuitenkin haluat fysiikkasi kehittämisen ohella, panostaa voimiesi kasvattamiseen kyykyssä, penkissä ja maastavedossa, valitse kaupassa treeniohjelmaksesi "fysiikka & kyykky, penkki, mave". Jos haluat keskittyä harjoittelussasi vain naisille tärkeimpien lihasten kasvattamiseen, valitse kaupassa treeniohjelmaksesi "pelkkä fysiikka". 

    • Huom. Kumpikin vaihtoehto sisältää kyykyn ja maastavedon variaatioita, joten suurin ero ohjelmissa on siinä sisältääkö treeniohjelma penkkipunnerrusta ns. pääliikkeenä vai ei.​

 

 

2) Kuinka monta kertaa viikossa harjoittelet? Ohjelmat on suunniteltu 2-5 kertaa viikossa treenaamiseen. Valitse ohjelma itsellesi sen mukaan, kuinka montaa kertaa viikossa haluat harjoitella. Alla on esitelty kaikki vaihtoehdot.

2 treeniä viikossa

 

  • 1+1 (kaksi erilaista koko kropan treeniä)

 

3 treeniä viikossa

 

  • 1+1+1 (kolme erilaista koko kropan treeniä)

  • 1+2 (koko kroppa + alakroppa ja yläkroppa)

 

4 treeniä viikossa

 

  • 2+2 (kaksi erilaista alakropan ja yläkropan treeniä)

 

5 treeniä viikossa (alakroppaa painottava treeniohjelma)

 

  • 3+2 (3 erilaista alakropan treeniä, joissa painotus pakaralla, etureisillä tai takareisillä sekä 2 erilaista yläkropan treeniä)

 

Joustava liikevalikoima

Kaikissa treeniohjelmissa on jokaiselle liikkeelle keskimäärin kaksi korvaavaa, yhtä hyvää, liikevaihtoehtoa. Näin voit valita itsellesi ja salin varusteluun sopivimman liikkeen.

Video-opastukset kaikkiin liikkeisiin

Videoissa näytetään liikkeiden esimerkkitekniikat sekä niissä on selostettu liikkeiden tärkeimmät suoritustekniset seikat ja muut huomioitavat asiat. Videot kestävät keskimäärin alle minuutin, joten voit katsella niitä hyvin jopa sarjapalautusten aikana. Jopa kokeneet treenaajat ovat palautteeen mukaan saaneet tekniikkavideoilta paljon uutta oppia.

Progressiivinen ohjelmointi

Ohjelmissamme käytetään helposti sisäistettävää progressiomallia, joka sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Myös kevennysviikot on otettu huomioon ohjelmoinnissa, ja sinulle esitellään 4 vaihtoehtoista tapaa suorittaa kevennys. Sinulla on siis hyvin selkeät raamit, jonka mukaan etenet koko 12 viikon valmennuksen ajan.

Monipuoliset ateriavaihtoehdot kaikkiin tavoitteisiin

Valitsemme sinulle sopivan ravinto-ohjelman yksilöllisesti esitietojesi ja tavoitteesi perusteella. Tarvittaessa voit vaihtaa ravinto-ohjelmaa kerran valmennuksen aikana. Ravinto-ohjelmassa on aamupalalla, välipalalla ja iltapalalla 9 erilaista ateriavaihtoehtoa. Lounaalla ja päivällisellä on 7 erilaista ateriavaihtoehtoa, joista saa liha ja lisukevaihtoehtoja muokkaamalla koostettua reippaasti yli 20 erilaista ateriaa.

 

Ohjelmat, seuranta ja viestintä kätevästi mobiilisovelluksessa

Kaikki valmennukseen liittyvä materiaali löytyy kätevästi Step2Fit-mobiilisovelluksesta, joka on ilmainen valmennukseen osallistuville. Tästä sovelluksesta tulet pitämään yhtä paljon kuin valmennuksesta! Valmennuksen jälkeen tarjoammekin sinulle mahdollisuuden jatkaa sen käyttöä kuukausimaksulla.

Mahdollisuus ostaa PT-ohjauksia hintaan 70€/krt

Tämän valmennuksen aikana saat 10 euron alennuksen saliohjauksista, mikäli koet tarvetta ammattilaisen ohjaamalle treenille. Treenit järjestetään sopimuksen mukaan Kauttualla, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa.

Mitä seuraavaksi

 

Valmennuksen tilaaminen ja aloittaminen

Kun olet ostanut kaupastamme verkkovalmennuksen haluamallasi treeniohjelmalla ja täyttänyt pyytämämme esitiedot ravinto-ohjelmaa varten, luomme sinulle Step2Fit -valmennustyökaluun profiilin tilaamallasi sisällöllä. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä sähköpostilla ja laitamme sinulle kattavat ohjeet valmennuksen toteuttamisesta.

 

Valmennus alkaa PRO-valmennuksissa ennalta määrättynä päivänä. Saat kuitenkin materiaalin käyttöösi jo ostopäivää seuraavana arkipäivinä tai viimeistään valmennuksen alkamiskuukauden ensimmäisenä päivänä, mikäli teet tilauksen selvästi ennen valmennuksen starttaamista. Käyttöoikeutesi Step2Fit-apissa kestää neljä kuukautta. Mikäli haluat aloittaa valmennuksen myöhemmin tai haluat antaa valmennuksen esimerkiksi lahjaksi, lisää kaupan avoimeen tekstikenttään tietoa tästä. Olemme sinuun tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ennen kuin varsinainen valmennus alkaa.

Muuta huomioitavaa

Mikäli olet alle 16-vuotias, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ennen kuin tilaat valmennuksen. Haluamme varmistuksen siitä, että valmennus varmasti sopii elämäntilanteeseesi, ja sinulla on vanhempiesi hyväksyntä valmennuksen aloittamiseksi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Ovh. valmennukselle on 159€, klikkaa itsesi kauppaan ja tilaa!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

bottom of page