top of page

Kaikki verkkovalmennukset 33% alennuksella 15.4. klo 10 asti.

Aloita Basic, Training tai Diet -valmennus jo tänään!

Pro-valmennus alkaa 15.4. Pro-valmennukseen kuuluu 45 min henkilökohtainen konsultaatio ja ryhmächat.

Female fitness figure - DIet

KOhti sporttista elämäNtapaa!

Tämän valmennuksen ravitsemukselliset valinnat perustuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön (Jyväskylän yliopisto, liikuntatiede & Itä-Suomen avoin yliopisto, urheiluravitsemus) ja yli 10 v käytännön kokemukseen niin urheilijana (mm. 3x SM-1 ja EM-1) kuin valmentajana (mm. Bikini ja Body Fitnessin Suomen mestaruudet). 

 

Tämä valmennus sopii sinulle, mikäli haluat sinulle yksilöllisesti sopivan ravinto-ohjelman oikealla energiamäärällä, joka on valittu tavoitteesi ja esitietojesi perusteella. Ravinto-ohjelma on erittäin monipuolinen, ja siitä saat ateriaideoita ruokailuun jatkoakin ajatellen, ettet palaisi vanhoihin syömistottumuksiisi jo muutaman viikon jälkeen.

Valmennuksen sisältö

 

Monipuoliset ateriavaihtoehdot kaikkiin tavoitteisiin

Valitsemme sinulle sopivan ravinto-ohjelman yksilöllisesti esitietojesi ja tavoitteesi perusteella. Tarvittaessa voit vaihtaa ravinto-ohjelmaa kerran valmennuksen aikana. Ravinto-ohjelmassa on aamupalalla, välipalalla ja iltapalalla 9 erilaista ateriavaihtoehtoa. Lounaalla ja päivällisellä on 7 erilaista ateriavaihtoehtoa, joista saa liha ja lisukevaihtoehtoja muokkaamalla koostettua reilusti yli 20 erilaista ateriaa.

Ravintolisät

Ravinto-ohjelma ei sisällä lainkaan ravintolisiä (pl. heraproteiini joissakin vaihtoehdoissa lisäproteiinin lähteenä). Mikäli sinulla on käytössä ravintolisiä, ja haluat käyttää niitä valmennuksemme aikana, huomioimme ne valitessamme sinulle sopivaa ravinto-ohjelmaa. Kirjaa käyttämäsi ravintolisät ja niiden määrät tilatessasi valmennusta kaupassamme.

 

Ohjelma ja seuranta kätevästi mobiilisovelluksessa

Kaikki valmennukseen liittyvä materiaali löytyy kätevästi Step2Fit-mobiilisovelluksesta, joka on ilmainen valmennukseen osallistuville. Tästä sovelluksesta tulet pitämään yhtä paljon kuin valmennuksesta! Valmennuksen jälkeen tarjoammekin sinulle mahdollisuuden jatkaa sen käyttöä kuukausimaksulla.

Mitä seuraavaksi

 

Valmennuksen tilaaminen ja aloittaminen

Kun olet ostanut kaupastamme DIET-valmennuksen ja täyttänyt pyytämämme esitiedot ravinto-ohjelmaa varten, luomme sinulle Step2Fit -valmennustyökaluun profiilin tilaamallasi sisällöllä. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä sähköpostilla ja laitamme sinulle ohjeet valmennuksen toteuttamisesta.

 

Valmennus alkaa DIET-valmennuksessa lähtökohtaisesti seuraavana päivänä tilauksestasi. Käyttöoikeutesi Step2Fit-apissa kestää neljä kuukautta. Mikäli haluat aloittaa valmennuksen myöhemmin tai haluat antaa valmennuksen esimerkiksi lahjaksi, lisää kaupan avoimeen tekstikenttään tietoa tästä. Olemme sinuun tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ennen kuin varsinainen valmennus alkaa.

Muuta huomioitavaa

Mikäli olet alle 16-vuotias, ota meihin yhteyttä sähköpostilla ennen kuin tilaat valmennuksen. Haluamme varmistuksen siitä, että valmennus varmasti sopii elämäntilanteeseesi, ja sinulla on vanhempiesi hyväksyntä valmennuksen aloittamiseksi.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Ovh. valmennukselle on 79€, klikkaa itsesi kauppaan ja tilaa!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

bottom of page