Next Generation Physique Oy on kahden liikuntabiologin perustama, henkilökohtaiseen valmennukseen keskittyvä, yritys. Toiminnassamme yhdistämme liikunta-alan korkeakoulutuksessa kerrytetyn tieteellisen tutkimusnäytön käytännön kokemukseemme sekä valmentajina että urheilijoina. Monesti valmentajan työ on eräänlaista ongelmien ratkaisua, joiden ratkaisemiseen tieteellinen tieto ja käytännön kokemus antavat erittäin hyvät työkalut. Jalkautamme siis tiedettä käytäntöön ymmärrettävässä ja tehokkaassa muodossa, minkä tarkoituksena on aina saada parempia tuloksia aikaan valmennettavilla, eikä hifistellä vain hifistelyn vuoksi.

Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta kuntosaliharjoittelusta, kehonmuokkauksesta, painonpudotuksesta ja suorituskyvyn optimoinnista kiinnostuneille henkilöille, jotka arvostavat akateemista koulutusta ja vankkaa käytännön kokemusta. Lue lisää valmennuksistamme täältä.

Teemme valmennusohjauksia sopimuksen mukaan Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Eurassa. Voimme tehdä ohjauksia sopimuksen mukaan juuri sinun salillasi, mikäli salillasi on mahdollista ohjata ulkopuolisena Personal Trainerina. PT-ohjausten hintaan sisältyy valmentajan salimaksu, mutta ei asiakkaan salimaksua.

 

Käytämme ohjauksiimme muun muassa seuraavia kuntosaleja: PtvGym, Monitoimitalo ja 40520 Gym Jyväskylässä, Sali 82 Turussa ja Kuntokeskus Tzemppi Eurassa.

Next Generation Physique

Valmentajat

läpinäkyvä valkoinen.png
JeveNGP4_edited.jpg
ToniNGP1_edited_edited_edited_edited.jpg