Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

Ravitsemusvalmennus

foodiesfeed.com_grilled-salmon-cubes-wit

Ravitsemusvalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat oppia syömään terveellisemmin ja liikunnallisia tavoitteitasi paremmin tukien, tai haluat pudottaa painoasi ravitsemusvalmennuksen avulla. Valmennus sopii sinulle, mikäli pärjäät liikunnan osalta itsekseen (tai sinulla on meiltä henkilökohtainen valmennus, etä- tai kontaktivalmennus), mutta kaipaat apua ravitsemuksen kanssa.

Ravitsemusvalmennus sisältää aina 3 päivän ruokapäiväkirja-analyysin (kirjallisena ja/tai annoskuvina), jonka pohjalta mietimme yhdessä mieleisen tavan tehdä parannuksia ravitsemukseesi.

Riippuen lähtökohdistasi, omista tavoitteistasi ja mielekkäistä tavoista toteuttaa päivän ruokailuja, tämä voi tarkoittaa sitä, että etenemme askel kerrallaan kohti terveellisempää ravitsemusta (esim. ateriarytmin parantaminen - kasvisten ja marjojen lisääminen ruokavalioon - proteiininsaannin lisääminen aterioilla jne.). Toisaalta tämä voi tarkoittaa sitä, että annamme suosituksia urheilijalle yksittäisten aterioiden koostumuksista ja mahdollisista ravintolisistä palautumisen tueksi. Joillekin sopiva tapa toteuttaa ravitsemusvalmennusta on taas ruokavalion noudattaminen. Ravitsemusvalmennuksessa emme kuitenkaan voi suositella monotonista syömistä päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen - vaan teemme ruokavalioihimme sinulle mielekkäitä ateriavaihtoehtoja, useita erilaisia, jokaiselle aterialle. Näin voit nauttia monipuolisista ja vaihtelevista aterioista - samalla oppien lisää terveellisestä ja tavoitteitasi tukevasta ravitsemuksesta. Lisäksi kannustamme ravitsemusvalmennettaviamme joustavaan syömiseen ja terveeseen ruokasuhteeseen.

Lähtökohtaisesti toteutamme ravitsemusvalmennusta ravitsemussuosituksia mukaillen eli sekaruokavaliota suosien. Meillä on kuitenkin omakohtaista kokemusta sekä tietämystä myös erityisruokavaliosta kuten maidottomasta - ja gluteenittomasta ruokavaliosta sekä kasvisruokavaliosta. Ennen tilaamista, ole kuitenkin yhteydessä meihin, mikäli haluat noudattaa jotain erityisruokavaliota, jotta varmistumme siitä, että olemme oikea vaihtoehto sinun tavoitteitasi tukemaan.

Kaikki ravitsemusvalmennettavat saavat käyttöönsä Step2Fit-mobiiliapplikaation, jonne luodaan yksilölliset ravinto-ohjelmasi vaihtoehtoineen. Mobiiliapplikaatiossa tehdään myös ketterästi muutokset ruokavalioosi, sekä voimme seurata siellä muun muassa painosi ja kehosi ympärysmittojen kehitystä. Tätä kautta onnistuu myös valmennussuhteen aikainen viestintä.

Ravitsemusvalmennus tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut terveelliseen ja tavoitteitasi tukevaan ravitsemukseen:

Alkukartoitus

  • 3 päivän ruokapäiväkirja-analyysi

  • Yksilöllinen, tavoitteitasi tukeva ravitsemusohjaus (sis. tarvittaessa ruokaohjelman)

  • Ruokaohjelmat haluamillasi ateriavaihtoehdoilla Ste2Fit-mobiiliapplikaatioon

  • Aktiivinen yhteydenpito valmennettavan kanssa Step2Fit-mobiiliapplikaatiossa, puhelimitse, viestein ja/tai sähköpostein

  • Painon, kehon ympärysmittojen sekä kuntokuvien seuranta halutessasi

Kun olet tilannut ravitsemusvalmennuksen, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostitse, jonka välityksellä teemme alkukartoituksen. Alkukartoituksessa käymme läpi esitietosi, tavoitteesi, mieleisen tapasi toteuttaa ruokapäiväkirjaa ja ravitsemusvalmennusta (ohjaus/tarkka ruokavalio tms.).

3 päivän ruokapäiväkirja-analyysin ja toiveidesi mukaisen ravitsemusvalmennuksen toteutustavan perusteella jatkamme valmennusta asiakkaan ja valmentajan yhdessä sopivaksi katsomalla tavalla.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Ravitsemusvalmennuksen hinta on 150€ ensimmäiseltä kuukaudelta, ja 50€/kk seuraavilta kuukausilta.

Valmennus jatkuu sovitun määräajan tai toistaiseksi voimassa olevana. Toistaiseksi voimassa olevan ravitsemusvalmennuksen voi irtisanoa, milloin tahansa ennen seuraavan valmennuskuukauden käynnistymistä. Käyttöoikeutesi Step2Fit-mobiiliapplikaatiossa päättyy sovittuna määräaikana tai valmennuskuukauden lopussa irtisanottuasi valmennuksen.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021