Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

Kontaktivalmennus

ig14.JPG

Kontaktivalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat lisätä lihasmassaa tai -voimaa, vähentää rasvamassaa, parantaa suorituskykyä tai kaikkea tätä sopivassa suhteessa. Valmennuksessa hyödynnämme tieteellistä tutkimusnäyttöä ja vankkaa kokemustamme kuntosaliharjoittelusta.

Kontaktivalmennuksessa saat hyödynnettyä valmennuksen koko potentiaalin, sillä kontaktivalmennukseen sisältyvissä PT-ohjauksissa hiomme tekniikkasi harjoitusohjelman liikkeissä mahdollisimman tehokkaiksi anatomisten ja biomekaanisten perusteiden pohjalta. Säännöllisissä valmennustapaamisissa pääsemme myös testaamaan täyttä potentiaaliasi, ja tunnistamaan rajojasi esim. maksimivoimatesteissä tai muissa kovissa harjoituksissa.

Kontaktivalmennusten PT-ohjauksia pystymme järjestämään sopimuksen mukaan Jyväskylässä, Turussa, Tampereella ja Eurassa. Muutoin harjoitteluasi seurataan ja viikkosuunnitelmia päivitetään aktiivisesti online-seurantatyökalun avulla.

Edellytämme, että sinulla on mahdollisuus kuntosaliharjoittelun toteuttamiseen, ja suhtaudut innolla ammattitaitoiseen valmennukseen. Muita vaatimuksia kontaktivalmennuksen aloittamiselle ei sen sijaan ole, sillä valmennus sopii niin kuntosaliharjoittelun alkutekijöissä olevalle kuin kokeneellekin harjoittelijoille.

 

Kontaktivalmennus tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut parhaan mahdollisen kehittymisen takaamiseksi:

 

 • Alkukartoitus

 • Yksilölliset, tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat

 • Harjoittelun aktiivinen seuranta, ja suunnitelmien viikoittainen päivitys seurantatyökalun avulla

 • Valmentajan ohjaama harjoitus kerran kuukaudessa

 • Tekniikkaopastus videoiden avulla

 • Aktiivinen yhteydenpito valmennettavan kanssa puhelimitse, viestein ja/tai sähköpostein

 • Mahdollisuus ostaa valmentajan ohjaamia lisätreenejä hintaa 60€/krt

 • Mahdollisuus ostaa yksilöllinen ravitsemusvalmennus hintaan 100€ (aloituskuukausi) ja 15€/kk seuraavilta kuukausilta (ei sitoutumispakkoa)

 

Kun olet tilannut kontaktivalmennuksen, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostitse, jonka välityksellä sovimme sopivan yhteydenpitotavan (alkukartoituksessa käytämme puhelua, sähköpostia tai tapaamista). Alkukartoituksessa käymme läpi esitietosi, tavoitteesi (jos tavoitteet eivät ole selkeitä, ei hätää autamme kyllä), motivaatiosi, mahdollisuutesi kuntosaliharjoitteluun ja muuhun harjoitteluun, tarvettasi ravitsemusvalmennukseen sekä nykyistä kuntotasoasi (esim. voimatasot eri kuntosaliliikkeissä).

 

Alkukartoituksen pohjalta luomme sinulle tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman, ja sovimme yhteisistä harjoituksista, joissa käymme läpi harjoitusohjelman kaikki liikkeet, ja niiden suoritustekniikat. Yksilöllisestä harjoitusohjelmastasi, lähtötasostasi, harjoitusmahdollisuuksistasi ja tavoitteistasi riippuen yhden harjoitusohjelman läpikäyntiin tulee varata yhteisiä harjoituksia 2-5. Kontaktivalmennuksessa sinulla on yhteisiä PT-ohjauksia käytettävissä yhtä monta kuin valmennuskuukausiakin (esim. 3kk = 3krt, 6kk = 6krt). Mikäli tarvitset tätä enemmän PT-ohjauksia, voit lisätä niitä valmennukseesi hintaan 60€/krt.

Yhteisen harjoituksen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden videoanalyyseihin suorituksistasi, mikäli jokin liike vaatii erityistä huomiota tai haluat muuten vain varmistaa valmentajiltamme, suoritatko liikkeen oikealla tekniikalla.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Kontaktivalmennuksen hinta on 200€/kk (sitoutuminen vähintään 3 kuukaudeksi). 3 kuukauden valmennuksen jälkeen, valmennus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, mikäli et irtisano valmennusta viimeistään viikkoa ennen seuraavan valmennuskuukauden alkamista tai valitse 3 kuukauden määräaikaista sopimusta.

Sitoutuessasi valmennukseen vähintään 6 kuukaudeksi, saat 5 % alennusta joka kuukausi.

Sitoutuessasi valmennukseen vähintään 12 kuukaudeksi, saat 10 % alennusta joka kuukausi. Vähintään 12 kk valmennuksessa on vuosittain 1 kk tauottamismahdollisuus ilman erityistä syytä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021