Fitnessvalmennus

fitness.jpg

Fitnessvalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat kilpailla IFBB:n fitnesskilpailuissa, missä tahansa sarjassa. Edellytämme kuitenkin tiimiin valittavilta urheilijoitamme ensisijaisesti kilpailullisia tavoitteita.

Fitnessvalmennuksen kesto on aina yhden vuoden, joka sisältää myös kahden kuukauden ajanjakson kilpailujen jälkeen mahdollisten arvokilpailujen varalta sekä oikeaoppisen dieetin jälkeisen harjoittelun että dieetistä palauttavan ravitsemuksen takaamiseksi. Fitnessvalmennuksen hinta määräytyy tarpeiden mukaisesti - riippuen muun muassa siitä, kuinka paljon haluat henkilökohtaiseen valmennukseen sisältyvän ohjattuja kuntosali- ja poseerausharjoituksia.

Mikäli kilpailutavoitteesi ovat esimerkiksi kahden vuoden päästä, lähetä meille hakemuksesi fitnessvalmennukseen. Mikäli sinut valitaan tiimiin mukaan, ensimmäisenä valmennusvuotena, jolloin et vielä kilpaile, valmennuksen hinta määräytyy tarpeidesi ja mahdollisuuksiesi mukaan joko etä- tai kontaktivalmennuksen hinnaston mukaisesti. Kilpailuvuotena valmennuksen hinta on hieman tätä suurempi. Ota yhteyttä alhaalla olevien ohjeiden mukaisesti, ja kerromme sinulle tarpeitasi vastaavan hinnan fitnessvalmennukselle kilpailuvuotenasi.

Fitnessvalmennus tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi:

 • Alkukartoitus

 • Yksilölliset, tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat

 • Harjoittelun aktiivinen seuranta, ja suunnitelmien viikoittainen päivitys seurantatyökalun avulla

 • Tekniikkaopastus videoiden avulla

 • Ruokapäiväkirja-analyysi sekä yksilöllinen, tavoitteitasi tukeva ravitsemusohjaus harjoituskaudella

 • Ruokaohjelmat dieetin ajaksi sekä halutessasi muulloinkin

 • Ruokaohjelmat useilla erilaisilla vaihtoehdoilla Step2Fit-mobiiliapplikaatiossa

 • Ohjeet kisaviimeistelyyn

 • Tuki kilpailuviikonloppuna kotimaisissa kilpailuissa

 • Aktiivinen yhteydenpito valmennettavan kanssa puhelimitse, viestein ja/tai sähköpostein

 • Ohjatuista treeneistä sekä poseerausharjoituksista sovitaan tarpeen mukaan

Valmentajamme on Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen 1-tason valmentaja. Lisäksi tarjoamme sinulle tiimin, jossa voit kilpailla. 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi fitnessvalmennukseen sähköpostilla:  info@ngphysique.com, ja liitä mukaan kuvat itsestäsi poseerausasennoissa sopivaksi katsomassasi asustuksessa.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostitse, jonka välityksellä kerromme, onko sinut valittu mukaan tiimiimme. Jos sinut on valittu mukaan tiimiin, kerromme myös hinnan kilpailuvuoden valmennuksellesi tarpeidesi mukaisesti.

Tiimiin mukaan valituille teemme tarvittavaa lisäkartoitusta, jolla takaamme, että henkilökohtainen valmennus on mahdollisimman tehokasta. Kartoituksen pohjalta luomme muun muassa sinulle tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman, ja tarvittaessa sovimme yhteisistä harjoituksista, joissa käymme läpi harjoitusohjelman kaikki liikkeet, ja niiden suoritustekniikat. Yksilöllisestä harjoitusohjelmastasi, lähtötasostasi ja harjoitusmahdollisuuksistasi riippuen yhden harjoitusohjelman läpikäyntiin tulee varata yhteisiä harjoituksia 2–5. Lisäksi kartoitamme ravitsemustasi 3 päivän ruokapäiväkirja-analyysin avulla, ja teemme tarvittavia muutoksia ravitsemukseesi. 

Mikäli sinulle jäi jokin epäselväksi, ole yhteydessä meihin, niin autamme mielellämme.

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021