Rajallisten resurssien takia otamme yksilövalmennuksiin valmennettavia vain ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla.

 

Tutustu valmennukseen ja klikkaa hinnastoomme. Hinnaston yhteydestä löydät tarkemmat ohjeet yhteydenotosta ja maksutavoista.

ETÄVALMENNUS

IMG_1163.jpg

Etävalmennus on suunnattu sinulle, joka haluat lisätä lihasmassaa tai -voimaa, vähentää rasvamassaa, parantaa suorituskykyäsi tai kaikkea tätä sopivassa suhteessa. Etävalmennuksessa sinä ja sinun tavoitteesi menevät kaiken edelle, ja koko valmennus on yksilöity juuri sinulle. Valmennuksessa hyödynnämme tieteellistä tutkimusnäyttöä ja vankkaa kokemustamme kuntosaliharjoittelusta.

Etävalmennuksessa ei ole kontaktikertoja, ellet halua niitä valmennukseen erikseen sisällyttää, joten valmennus toteutetaan lähtökohtaisesti kokonaan puhelimitse, viestein ja/tai sähköpostein. Harjoitteluasi seurataan aktiivisesti online-seurantatyökalun avulla. Näin ollen etävalmennus sopii sinulle asuinpaikastasi riippumatta. Ainoa asia, mitä edellytämme sinulta, on se, että sinulla on mahdollisuus kuntosaliharjoittelun toteuttamiseen, ja suhtaudut innolla ammattitaitoiseen valmennukseen.

Etävalmennus tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut parhaan mahdollisen kehittymisen takaamiseksi:

  • Alkukartoitus

  • Yksilölliset, tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat

  • Harjoittelun aktiivinen seuranta, ja suunnitelmien viikoittaiset päivitykset seurantatyökalun avulla

  • Tekniikkaopastus videoiden avulla (sopii kokeneille harjoittelijoille)

  • Aktiivinen yhteydenpito puhelimitse, viestein ja/tai sähköpostein

  • Mahdollisuus ostaa PT-ohjauksia hintaan 70€/krt

  • Mahdollisuus ostaa yksilöllinen ravitsemusvalmennus hintaan 100€ (aloituskuukausi) ja 15€/kk seuraavilta kuukausilta (ei sitoutumispakkoa)

Kun olet tilannut etävalmennuksen, olemme sinuun yhteydessä seuraavan kolmen arkipäivän sisällä sähköpostein, jonka välityksellä sovimme sopivan yhteydenpitotavan (alkukartoituksessa käytämme puhelua tai sähköpostia). Alkukartoituksessa käymme läpi esitietosi, tavoitteesi (jos tavoitteet eivät ole selkeitä, ei hätää autamme kyllä), motivaatiosi, mahdollisuutesi kuntosaliharjoitteluun ja muuhun harjoitteluun, tarvettasi ravitsemusvalmennukseen sekä nykyistä kuntotasoasi (esim. voimatasot eri kuntosaliliikkeissä). Tämän jälkeen luomme sinulle tavoitteitasi tukevan harjoitusohjelman, jonka suorittamista seuraamme viikoittain - muuttaen ohjelmaa aina tarvittaessa. Lisäksi tarjoamme sinulle tekniikkaopastusta kuntosaliliikkeissä valmennussuhteen aikana, joissa analysoimme sinun lähettämät videot tekniikoistasi, antaen sinulle palautetta ja mahdollisia kehittämisehdotuksia. Mikäli jotkin yksittäiset liikkeet harjoitusohjelmassasi eivät ole sinulle tuttuja, annamme sinulle video-opastuksen liikkeiden suorittamiseen.

Etävalmennus on ensisijaisesti suunnattu kokeneille harjoittelijoille, joille kuntosaliharjoittelu on tuttua, ja kuntosaliliikkeet ovat pääosin hallussa. Tarjoamme kuitenkin etävalmennusta kaiken tasoisille harjoittelijoille, mutta huomioithan, että pystyt ostamaan etävalmennuksen yhteydessä tekniikkavalmennuksia alennettuun hintaan. Harjoittelijoille, joille valtaosa kuntosaliharjoitteista on vieraita, tai harjoittelutekniikat eivät ole hyvin hallussa, suosittelemme vahvasti kontaktivalmennustamme, tai suosittelemamme Personal Trainerin palveluita, jotta valmennuksen toteuttaminen on mielekästä ja tehokasta.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Etävalmennuksen hinta on 140€/kk (sitoutuminen vähintään 3 kuukaudeksi). 3 kuukauden valmennuksen jälkeen, valmennus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, mikäli et irtisano valmennusta viimeistään viikkoa ennen seuraavan valmennuskuukauden alkamista tai valitse 3 kuukauden määräaikaista sopimusta.

Sitoutuessasi valmennukseen vähintään 6 kuukaudeksi, saat 5 % alennusta joka kuukausi.

Sitoutuessasi valmennukseen vähintään 12 kuukaudeksi, saat 10 % alennusta joka kuukausi. Vähintään 12 kk valmennuksessa on vuosittain 1 kk tauottamismahdollisuus ilman erityistä syytä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021