top of page

Toni TErvonen, Valmentaja

Toni Tervonen
  • Liikuntatieteiden kandidaatti, liikuntabiologia, Jyväskylän yliopisto 

  • Valmennus ja testausopin maisteriopiskelija, Jyväskylän yliopisto

  • Auktorisoitu Academic Personal Trainer, JYU & Trainer4You

  • Liikunnanohjaajan opintoja, Kajaanin AMK 

  • Liiketoimintaosaamisen perusopinnot & aineopintoja, Jyväskylän yliopisto

Oman jääkiekkourani päätyttyä vuonna 2014 siirryin armeijan harmaiden kautta opiskelemaan liikunnanohjausta Kajaanin ammattikorkeakouluun, sillä urheilu ja liikunta olivat olleet koko elämäni tuohon mennessä. Oman suorituskyvyn kehittämisen ja optimoinnin ollessa minulle tärkeää eri urheilulajien yhteydessä, luontainen siirtyminen täysipainoiseen kuntosaliharjoitteluun tapahtuikin hyvin pian jääkiekkourani päätyttyä. Kajaanin ammattikorkeakoulun opintojen aikana huomasin suorituskyvyn kehittämisen ja tieteellisemmän lähestymistavan olevan minulle liikunnanohjausta sopivampaa, ja Kajaani vaihtuikin nopeasti Jyväskylän yliopistoon ja liikuntabiologian opintoihin.​

Tavoitteellista kuntosaliharjoittelua on ehtinyt kertyä jo viisi vuotta, viimeisten vuosien keskittyessä pääasiassa lihasmassan ja maksimaalisen hermostollisen voiman kehittämiseen - painotuksen ollessa hypertrofisessa voimaharjoittelussa. Tällä hetkellä olenkin malliesimerkki henkilöstä, joka harjoittelee tavoitteellisesti lähes huippu-urheilijan arkirytmillä, vailla konkreettisia kilpaurheilutavoitteita. Toki tekemiseeni ja ajatusmaailmaani liittyy vahvasti se, että annan itselleni valmiudet mahdollisiin tulevaisuuden kilpailuihin. Minusta myös omien rajojen etsiminen on jo itsessään tavoittelemisen arvoinen asia!

Liikuntabiologian opintojeni aikana olen syventänyt tietojani muun muassa ihmisen anatomiasta, fysiologiasta ja kinesiologiasta. Lisäksi harjoittelun ohjelmointi ja optimointi ovat olleet tärkeä osa opintoja. Tieteellinen tieto ja opiskeluista saadut valmiudet ohjaavatkin valmentamistani, antaen sille vankan perustan. Tieteellisen tiedon tulkinnassa pyrin kriittiseen ajatteluun, ja haluan yhdistää tiedon käytäntöön, antaen jalansijaa myös käytännön kokemuksella saavutettuihin oppeihin.

 

Valmentajana olen hyvin yksilölähtöinen ja haluan tarjota juuri sinulle sopivaa valmennusta. Rakennan valmennussuhteen yksilölle sopivaksi, sillä tiedän, että liikunta on monelle vain harrastus ja täysipainoiseen suorituskyvyn optimointiin kaikilla ei vain ole resursseja. Jokaiselle yksilölle löytyy sopiva tapa harjoitella ja liikkua tavoitteitasi tukien! Toki jos tavoitteesi on optimoida kehityksesi - olen mukana tässäkin projektissa enemmän kuin mielelläni!

Tällä hetkellä olen rajallisten resurssien takia mukana vain verkkovalmennusten kehittämistyössä.

Toni

Yhteystiedot

Vimmolantie 4 as. 3

27800, Säkylä

info@ngphysique.com

0409621150

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021

bottom of page