Naisten verkkovalmennukset tulossa syksyllä 2022.

11 WEEKs TRAINING

Verkkovalmennuksissamme olemme yhdistäneet vankan kokemuksen ja tieteellisen näytön tavoitellessamme mahdollisimman laadukasta verkkovalmennusta. Verkkovalmennuksien sisältö on erittäin kattava ja olemmekin rakentaneet valmennukset siten, että ne sopivat ihan kaikille lähtötasosta ja treenitaustasta riippumatta.

 

Sovellamme valmennuksissamme metodeja, jotka ovat siivittäneet muun muassa klassisen kehonrakennuksen Suomen mestaruuksiin sekä kansainväliseen menestymiseen. Kaikki käyttämämme menetelmät pohjautuvat myös vuosien työn tuomaan tieteelliseen näkemykseen erityisesti liikuntabiologiasta (JYU) ja urheiluravitsemuksesta (UEF).

11 Weeks Training -miesten treeniohjelma on täydellinen valinta, kun haluat optimoida harjoittelusi tähdätessäsi maksimaaliseen kehittymiseen.

Treeniohjelman sisältö

Treeniohjelma

Valittavanasi on 8 erilaista treeniohjelmaa, joista voit valita itsellesi mieluisimman ja harjoitusfrekvenssiisi sopivimman treeniohjelman. Jokaisessa ohjelmassa koko kroppa treenataan läpi vähintään kahdesti viikossa. Ohjelmat ovat 1-3 -jakoisia tai niiden yhdistelmiä.

 

3 treeniä viikossa

 • 1+1+1 (kolme erilaista koko kropan treeniä)

  • Mahdollistaa myös kaksi kertaa viikossa treenaamisen

 • 1+2 (koko kroppa + alakroppa ja yläkroppa)

 • 1+2 (koko kroppa + vetävät ja työntävät lihakset)

4 treeniä viikossa

 • 2+2 (kaksi erilaista alakropan ja yläkropan treeniä)

 • 2+2 (kaksi erilaista vetävien ja työntävien lihasten treeniä)

5 treeniä viikossa

 • 2+3 (alakroppa + yläkroppa & yläkropan vetävät, yläkropan työntävät ja alakroppa)

 • 2+3 (vetävät + työntävät & yläkropan työntävät, yläkropan vetävät ja alakroppa)

6 treeniä 8-9 päivän kierrolla

 • 3+3 (kaksi erilaista yläkropan työntävien ja vetävien lihasten sekä alakropan treeniä)

Joustava liikevalikoima

Kaikissa treeniohjelmissa on jokaiselle liikkeelle vähintään yksi korvaava liikevaihtoehto, sillä korvaamattomia liikkeitä ei ole olemassakaan. Myöskään kaikkien salien varustelusta ei välttämättä löydy kaikkia laitteita, joten ainut ratkaisu tähän ongelmaan on luoda ohjelmaan vaihtoehtoisia liikkeitä.

Video-opastukset kaikkiin liikkeisiin

Videoissa näytetään liikkeiden esimerkkitekniikat sekä niissä on selostettu lyhyesti liikkeiden tärkeimmät suoritustekniset seikat sekä muut huomioitavat asiat.

Progressiivinen ohjelmointi

Ohjelmissamme käytetään helposti sisäistettävää progressiomallia, joka sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että harjoitusvolyymia (toistoja & kuormia) pyritään kasvattamaan liikekohtaisesti määritettyjen toistohaarukoiden sisällä. Harjoitusohjelman treeni-intensiteetti (=kuinka lähellä epäonnistumista sarjat viedään) nousee viikoittain kohti kevennysjaksoja. Kevennysjaksot voit suorittaa mieltymyksesi mukaan neljän erilaisen vaihtoehdon mukaan:1) intensiteetti ennallaan, mutta voimakkaasti karsittu liikemäärä, 2) intensiteettikevennys, 3) volyymikevennys ja 4) totaalilepo. 

Maksimitestausviikko

Valmennuksen viimeisellä viikolla on tarkoitus laittaa kaikki ennätyksesi uusiksi. Tämä viikko auttaa sinua tiedostamaan, missä oikeasti menee oman harjoituskapasiteettisi raja, ja näin ollen se kantaa hedelmää myös seuraavaan omatoimiseen harjoitusjaksoon. Maksimitestausviikolla voit tehdä mieltymyksesi mukaan joko yhden toiston maksimeja ja/tai toistomaksimeita haluamallasi sarjapainolla.

Ohjelma ja seuranta kätevästi mobiilisovelluksessa

Treeniohjelma liikevaihtoehtoineen sekä opastusvideoineen löytyy kätevästi Step2Fit-mobiilisovelluksesta, joka on ilmainen valmennukseen osallistuville. Sovelluksessa pääset hyödyntämään erinomaista treenipäiväkirjaa kommentteineen sekä pystyt muun muassa kellottamaan sarjapalautuksiasi, merkkaamaan aamupainoasi ja tallentamaan muistiin ympärysmittojasi.

Mahdollisuus ostaa PT-ohjauksia hintaan 70€/krt

Tämän valmennuksen aikana saat 10 euron alennuksen saliohjauksista, mikäli koet tarvetta ammattilaisen ohjaamalle treenille. Treenit järjestetään sopimuksen mukaan joko Kauttualla (Jeve) tai Tampereella (Toni). Saliohjaukseen ei sisälly asiakkaan kuntosalimaksua.

Mitä seuraavaksi

Valmennuksen tilaaminen ja aloittaminen

Kun olet ostanut kaupastamme verkkovalmennuksen haluamallasi treeniohjelmalla ja täyttänyt pyytämämme esitiedot ravinto-ohjelmaa varten, luomme sinulle Step2Fit -valmennustyökaluun profiilin tilaamallasi sisällöllä. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä seuraavan kahden arkipäivän kuluessa sähköpostilla ja laitamme sinulle kattavat ohjeet valmennuksen toteuttamisesta.

 

Valmennus alkaa sinä päivänä, kun lähetämme sinulle käyttöoikeudet Step2Fittiin. Käyttöoikeutesi kestää 14 viikkoa, joten sinulla on kolme ylimääräistä viikkoa aikaa käyttää valmennuksen sisältöjä. Mikäli haluat aloittaa valmennuksen myöhemmin tai haluat antaa valmennuksen esimerkiksi lahjaksi, lisää kaupan avoimiin tekstikenttiin tietoa tästä. Olemme sinuun tässä tapauksessa yhteydessä sähköpostitse ennen kuin varsinainen valmennus alkaa.

Muuta huomioitavaa

Mikäli olet alle 16-vuotias ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Pyydämme sinulta lisätietoja mm. harjoitustaustasi ja haluamme sinulta vanhempien suostumuksen, jotta voit osallistua valmennukseen.

Mikäli jokin asia jäi epäselväksi, laita viestiä tästä, ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

Hinta treeniohjelmalle ja ohjelmoinnille on 99€, klikkaa itsesi alla olevasta linkistä kauppaan ja tilaa!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron - alv. 24%

Yhteystiedot

Kärkikuja 6 A 15

33720, Tampere

info@ngphysique.com

Jeve Ojala

0409621150

Toni Tervonen

0451565958

Yleistä

Tietosuojakäytäntö

Sopimusehdot

Instagram: @ngphysique

Youtube: Next Generation Physique

FB: Next Generation Physique Oy

 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube

Y-tunnus: 3175962-6

© Next Generation Physique Oy, 2021